Sari la conținut
Alinadi Electric » Despre Noi

Despre Noi

Alinadi Electric este un proiect început în anul 2014, din dorința de a crea pe piață servicii de calitate care să respecte normativele în vigoare privind execuția instalațiilor electrice. Pe parcursul timpului, societatea s-a dezvoltat având o creștere exponențială a cifrei de afaceri de la an la an, intrând în topul firmelor de instalații electrice din județ în ceea ce privește calitatea serviciilor, extinzând de asemenea gama serviciilor oferite în toate județele din Oltenia. Avem plăcerea să onorăm fiecare proiect cu maximă seriozitate, fie că este vorba despre o instalație electrică interioară sau exterioară, la casă, apartament sau industrial, fie că este vorba despre un proiect mai complex ce implică crearea sau modernizarea unei rețele electrice sau a unui post de transformare, sau mai nou, sisteme fotovoltaice.


Certificări în calitate, mediu, sănătate și securitate în munca

Firma noastră are implementat un sistem de management al calității în conformitate cu ISO 9001:2015, un sistem de management al mediului în conformitate cu ISO 14001:2015 și un sistem de management al sănătății și securității în muncă în conformitate cu ISO 45001:2018.

iso 9001, 14001, 45001

Înființată în anul 2014

Societatea a luat naștere în anul 2014, iar ca obiectiv principal care ghidează activitatea noastră încă de la început este dezvoltarea unei firme care să câștige încrederea clienților prin realizarea unor lucrări de instalații electrice ce corespund cerințelor cerute și care în același timp respectă standardele, normele și legislația în vigoare.

alinadi electric 2014

Societate atestată ANRE

Societatea noastră este atestată ANRE, autorizată cu grad C2A pentru execuția instalațiilor electrice în locuințe, hale industriale, ansambluri rezidențiale, unități de învățământ, spații comerciale, precum și a rețelelor electrice de joasă și medie tensiune.

atestat anre