Sari la conținut
Alinadi Electric » Servicii instalații electrice

Servicii instalații electrice

servicii instalatii electrice alinadi

Echipa Alinadi oferă o diversitate de servicii la prețuri accesibile, păstrand în același timp calitatea și profesionalismul în execuția lucrărilor. Printre aceste servicii enumerăm instalații electrice pentru orice tip de locuințe, hale industriale, apartamente, blocuri, spitale, școli, servicii de iluminat stradal și festiv, rețele electrice de joasă și medie tensiune, posturi de transformare, sisteme de paratrăsnet, măsurători PRAM, sisteme fotovoltaice la cheie.

Ce servicii de instalații electrice oferim?

instalatii electrice

Proiectăm și executăm instalații electrice interioare, instalații electrice pentru locuințe, hale industriale, ansambluri rezidențiale, unități de învățământ, primării, branșamente electrice, racorduri electrice de medie și joasă tensiune, tablouri pentru instalații electrice, tablouri pentru automatizări.

iluminat festiv

Iluminat stradal și festiv

Proiectăm și executăm instalații electrice de iluminat public stradal, iluminat ambiental, iluminat festiv, montare puncte de aprindere iluminat public, extinderi rețele de iluminat public.

retele electrice

Executăm rețele electrice de joasă și medie tensiune, montare posturi de transformare aeriene, posturi de transformare în anvelopă de beton, montare cutii de distribuție, separatoare, cadru de siguranțe medie tensiune.

paratrasnet

Sisteme de paratrăsnet

Proiectăm și executăm instalații de paratrăsnet complete care respectă normativele în vigoare, pentru case, scoli, spitale, hale industriale, având echipă formată din oameni specializați în acest domeniu. Toate normele de protecție a muncii obligă la instalarea de sisteme de paratrăsnet pe clădiri cu scopul de a mări siguranța în momentul furtunilor si descărcărilor electrice.

pram

Executăm măsurători PRAM pentru prize de pământ, măsurători profilactice, emitere buletine de verificare și încercări izolație cablu de joasă și medie tensiune, având aparate omologate de înaltă calitate și atestat ISC.