Sari la conținut
Alinadi Electric » Servicii instalații electrice

Servicii instalații electrice

servicii alinadi

Echipa Alinadi oferă o diversitate de servicii la prețuri accesibile, păstrând în același timp calitatea și profesionalismul în execuția lucrărilor. Printre aceste servicii enumerăm instalații electrice pentru orice tip de locuințe, hale industriale, apartamente, blocuri, spitale, școli, servicii de iluminat stradal și festiv, rețele electrice de joasă și medie tensiune, posturi de transformare, sisteme de paratrăsnet, măsurători PRAM, sisteme fotovoltaice la cheie.

Siguranța este cel mai important detaliu, atunci când vine vorba de electricitate – exact acest lucru îl poate garanta echipa noastră de profesioniști autorizați! Astfel, împreună vom evita tragediile cauzate de scurt circuit.

Renunță la ideea de experimente, apelează Alinadi Electric!

Hai să îți povestim despre serviciile noastre.

Servicii de instalații electrice – Calitate și profesionalism în execuția lucrărilor

Fie că este vorba despre realizarea unei instalații electrice de la A la Z, fie despre repararea uneia vechi sau despre altele tipuri de servicii legate de acest aspect, pentru a avea garanția realizării celor mai bune proiecte trebuie să se apeleze la o firmă serioasă, cu angajați profesioniști autorizați. Astfel, firma alinadielectric.ro pune la dispoziția tuturor clienților săi instalații electrice de cea mai bună calitate pentru locuințe, hale, apartamente, blocuri, spitale, școli etc. Calitatea și profesionalismul angajaților, diversitatea serviciilor oferite, posibilitatea de a efectua serviciile pe tot teritoriul României, soluțiile individuale pentru fiecare în parte, receptivitatea și răspunsul rapid la solicitările oricui sunt doar câteva dintre atuurile noastre.

Servicii de întreținere a instalațiilor electrice – Diversitatea serviciilor de electricitate

Firma noastră prestează diferite tipuri de servicii electrice și de întreținere, dintre acestea putand fi enumerate: bransamentul electric subteran sau aerian (racordarea la rețeaua de distribuție), reparațiile electrice (intervenția promptă pentru a evita riscurile de electrocutare sau de provocare a unui incendiu), proiectarea de instalații electrice (realizarea schemei tehnice, stabilirea tipului de conductori, a aparatajului folosit, calculul pentru necesarul de consum, definirea circuitelor electrice), verificarea PRAM (obligatorie prin lege, trebuie efectuată periodic și este necesară pentru a asigura o protecție adecvată împotriva electrocutării), mentenanța instalațiilor electrice (se evită situațiile riscante și costurile ridicate pentru repararea stricăciunilor), montarea unui tablou electric (trebuie realizată obligatoriu de personal calificat), montarea de paratrasnet -acest serviciu pentru protejarea vieții și a bunurilor personale poate fi personalizat în funcție de dorințele clientului și de bugetul pe care acesta îl are la dispoziție.

De ce să apelezi la serviciile Alinadi Electric?

  • Diversitate largă de servicii

Un complex bine gândit, unde veți găsi tot ceea ce aveți nevoie și nu va mai trebui să vă adresați unor zeci de firme pentru fiecare detaliu, reparație, instalare, mentenanță etc. La noi le găsiți pe toate.

  • Calitate și durabilitate

Scopul nostru este sustenabilitatea, de aceea avem soluții moderne pentru ca tu să te bucuri cât mai mult timp posibil de instalația electrică.

  • Profesioniști autorizați și prețuri accesibile

Atunci când optezi pentru servicii de calitate, îți salvezi și banii, pe care i-ai fi putut cheltui la reparații, la refacerea unor instalații eșuate sau chiar la un incediu cauzat de un scurt cercuit. Cu siguranță electricitatea nu este un domeniu unde ai putea face experimente fără să ai și cunoștințe, astfel e bine să te adresezi profesioniștilor autorizați.

  • Mentenanță și reparații

O dată ce noi ne-am ocupat de instalare, ne asumăm și responsabilitatea pentru reparații, mentenanță. Aceste servicii sunt disponibile și vă recomandăm să ne apelați ori de câte ori aveți nevoie de ajutor.

Tipuri de lucrări executate de firma noastră

tipuri de lucrari alinadi

Avem un portofoliu destul de larg, prin întreaga țară, cu o experiență de peste 9 ani. Firma noastră s-a ocupat de montare sisteme fotovoltaice în județele Dâmbovița, București, Gorj, Argeș, Vâlcea, Dolj, Olt, Teleorman, Mehedinți; Extindere rețea de distribuție; Alimentare cu energie electrică case, apartamente; Modernizare și extindere iluminat public etc.

Cauți o firmă de proiectare instalații electrice sau o firmă de montare tablou electric, paratrăsnet sau poate de mentenanță? Atunci hai să vorbim mai în detaliu despre beneficiile pe care le găsești la noi.

Ce servicii de instalații electrice oferim?

instalatii electrice

Proiectăm și executăm instalații electrice interioare, instalații electrice pentru locuințe, hale industriale, ansambluri rezidențiale, unități de învățământ, primării, branșamente electrice, racorduri electrice de medie și joasă tensiune, tablouri pentru instalații electrice, tablouri pentru automatizări.

iluminat festiv

Iluminat stradal și festiv

Proiectăm și executăm instalații electrice de iluminat public stradal, iluminat ambiental, iluminat festiv, montare puncte de aprindere iluminat public, extinderi rețele de iluminat public.

retele electrice

Executăm rețele electrice de joasă și medie tensiune, montare posturi de transformare aeriene, posturi de transformare în anvelopă de beton, montare cutii de distribuție, separatoare, cadru de siguranțe medie tensiune.

paratrasnet

Sisteme de paratrăsnet

Proiectăm și executăm instalații de paratrăsnet complete care respectă normativele în vigoare, pentru case, scoli, spitale, hale industriale, având echipă formată din oameni specializați în acest domeniu. Toate normele de protecție a muncii obligă la instalarea de sisteme de paratrăsnet pe clădiri cu scopul de a mări siguranța în momentul furtunilor si descărcărilor electrice.

pram

Executăm măsurători PRAM pentru prize de pământ, măsurători profilactice, emitere buletine de verificare și încercări izolație cablu de joasă și medie tensiune, având aparate omologate de înaltă calitate și atestat ISC.

Servicii instalații electrice – unde putem efectua aceste servicii?

instalatii electrice interioare si exterioare, case, apartamente

Firma noastră efectuează servicii pe tot teritoriul României.

Instalații electrice interioare și exterioare

Instalații electrice casă

Instalații electrice apartament

Servicii instalații electrice – procesul de lucru

Pasul 1:

Tot procesul de lucru își are începutul cu o consultanță, în urma căreia specialiștii noștri vor face o constatare.

Pasul 2:

Propunerile și soluții noastre.

Nu putem publica aici soluții, întrucât fiecare proiect este individual și trebuie analizat la fața locului.

Pasul 3:

Instalarea și implementarea.

Pasul 4:

Verificare și plată.

Avantajele de care beneficiați alegând serviciile din oferta noastră

  • Avem soluții individuale atât pentru persoane fizice cât și juridice
  • Clienții care au beneficiat de serviciile noastre, se bucură în continuare de ajutorul nostru, atunci când e vorba de mentenanță – un aspect destul de important în special pentru instalații exterioare, sisteme fotovoltaice
  • Vă punem la dispoziție un magazin de electrice, ceea ce înseamnă că le găsiți pe toate într-un singur loc
  • Suntem receptivi și răspundem rapid la solicitările tale
  • Suntem autorizați ANRE cu atestat tip C2A

Te-ar mai putea interesa: