Skip to content
Alinadi Electric » Servicii

Servicii


instalatii electrice

Instalații electrice

Proiectăm și executăm instalații electrice interioare, instalații electrice pentru locuințe, hale industriale, ansambluri rezidențiale, unități de învățământ, primării, branșamente electrice, racorduri electrice de medie și joasă tensiune, tablouri pentru instalații electrice, tablouri pentru automatizări.

iluminat festiv

Iluminat stradal, ambiental și decorativ

Proiectăm și executăm instalații electrice de iluminat public stradal, iluminat ambiental, iluminat festiv, montare puncte de aprindere iluminat public, extinderi rețele de iluminat public.

retele electrice

Rețele electrice și posturi de transformare

Executăm rețele electrice de joasă și medie tensiune, montare posturi de transformare aeriene, posturi de transformare în anvelopă de beton, montare cutii de distribuție, separatoare, cadru de siguranțe medie tensiune.

paratrasnet

Sisteme de paratrăsnet

Proiectăm și executăm instalații de paratrăsnet complete care respectă normativele în vigoare, pentru case, scoli, spitale, hale industriale, având echipă formată din oameni specializați în acest domeniu. Toate normele de protecție a muncii obligă la instalarea de sisteme de paratrăsnet pe clădiri cu scopul de a mări siguranța în momentul furtunilor si descărcărilor electrice.

pram

Măsurători PRAM

Executăm măsurători PRAM pentru prize de pământ, măsurători profilactice, emitere buletine de verificare și încercări izolație cablu de joasă și medie tensiune, având aparate omologate de înaltă calitate și atestat ISC.