Servicii oferite de firma noastră


Instalații electrice

Instalații electrice

Instalații electrice interioare, branșamente electrice, racorduri electrice de medie și joasa tensiune, tablouri pentru instalații electrice, tablouri pentru automatizări.

iluminat stradal

Iluminat stradal, ambiental și decorativ

Instalații electrice de iluminat public stradal, iluminat ambiental, iluminat decorativ, montare puncte de aprindere iluminat public.

retele electrice

Rețele electrice și posturi de transformare

Rețele electrice de joasă și medie tensiune, montare posturi de transformare aeriene, posturi de transformare în anvelopă de beton, montare cutii de distribuție, separatoare, cadru de siguranțe medie tensiune.

paratrasnet

Sisteme de paratrăsnet

Executăm instalații de paratrăsnet complete care respectă normativele în vigoare, pentru case, scoli, spitale, hale industriale, având echipă formată din oameni specializați în acest domeniu. Toate normele de protecție a muncii obligă la instalarea de sisteme de paratrăsnet pe clădiri cu scopul de a mări siguranța în momentul furtunilor si descărcărilor electrice.

pram

Măsurători PRAM

Firma noastră execută măsurători PRAM pentru prize de pământ, măsurători profilactice, emitere buletine de verificare și încercări cablu de joasă si medie tensiune, având atestat in acest sens și aparate omologate.