Sari la conținut
Alinadi Electric » Montare panouri fotovoltaice

Montare panouri fotovoltaice

Montare panouri fotovoltaice

De ce să apelezi la Alinadi Electric pentru instalarea panourilor fotovoltaice?

autonacela alinadi

UTILAJE PROPRII

Deținem utilaje proprii moderne, precum nacela PRB cu braț ridicător până la 18 m si rotire 360 grade, care ne ajută să instalăm sisteme fotovoltaice la orice înălțime.

stocuri constante alinadi

STOCURI CONSTANTE

Avem stocuri constante de panouri fotovoltaice, invertoare, sisteme de prindere de la producători de renume, ceea ce ne ajută să instalăm sistemul fotovoltaic cât mai repede.

personal calificat anre si afm

PERSONAL CALIFICAT

Toate montajele sunt realizate de echipa noastră, care este alcătuită din ingineri, electricieni autorizați ANRE si muncitori calificați în domeniul construcțiilor.

alinadi electric instalator validat afm

INSTALATOR VALIDAT AFM

Firma noastră face parte din lista instalatorilor validați AFM, pentru programul Casa Verde 2023. Solicită o ofertă personalizată completând formularul de mai jos.

Instalare SISTEM FOTOVOLTAIC – Solicită o ofertă!

Sisteme fotovoltaice județul Dolj (Craiova, Filiași, Calafat, Bechet etc.)

Sisteme fotovoltaice județul Gorj (Târgu Jiu, Motru, Novaci etc.)

Sisteme fotovoltaice județul Mehedinți (Drobeta Turnu Severin, Orșova, Strehaia, Dumbrava etc.)

Sisteme fotovoltaice județul Olt (Caracal, Slatina, Balș etc.)

Sisteme fotovoltaice județul Vâlcea (Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, Ocnele Mari, Horezu, Bălcești etc.)

Sisteme fotovoltaice județul Argeș (Pitești, Mioveni, Curtea de Argeș, Câmpulung etc.)

Sisteme fotovoltaice județul Teleorman (Alexandria, Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele, Zimnicea, Videle)

Sisteme fotovoltaice județul Sibiu (≥ 10 kW)

Sisteme fotovoltaice București (≥ 10 kW)

Sună acum pentru montarea unui sistem fotovoltaic!

Tipuri si categorii de panouri fotovoltaice

  • Panouri fotovoltaice monocristaline
  • Panouri fotovoltaice policristaline
  • Panouri fotovoltaice amorfe

Panourile fotovoltaice monocristaline.

Panourile fotovoltaice monocristaline sunt panourile alcătuite din celule monocristaline (au în componența sa un singur cristal) și sunt de obicei produse din cel mai pur siliciu. Acest tip de panouri este remarcat pentru capacitatea de a oferi cea mai bună eficiență în condiții normale de testare, comparând cu celelalte două tipuri de panouri. Se recunosc de obicei prin culoarea lor închisă și marginea puțin rotunjită a celulor fotovoltaice.

Panouri fotovoltaice policristaline.

Aceste tipuri de panouri sunt alcătuite din mai multe cristale de siliciu și sunt mai puțin eficiente decât cele monocristaline. Ele se recunosc prin tăietura in unghi drept a celulelor fotovoltaice și culoarea predominant albastră.

Panouri fotovoltaice amorfe.

Panourile fotovoltaice amorfe se realizează prin acoperirea unui substrat din material de plastic, sticlă sau metal cu diverse straturi de material fotovoltaic. Ele au o durata de viață mai scurtă comparativ cu cele monocristaline sau policristaline.

Instalarea panourilor fotovoltaice – Cum se montează?

montarea panourilor fotovoltaice

Pentru a monta un sistem fotovoltaic corect, este nevoie să apelezi la un specialist, sau la o firmă autorizată în acest sens. Fie că este vorba de un sistem off-grid (sistem fotovoltaic independent – nu injectează surplusul de energie în rețea) sau de un sistem on-grid (se injectează surplusul de energie în rețea – prosumator), este nevoie să urmezi câțiva pași foarte importanți înainte de a începe montajul panourilor fotovoltaice:

Locul unde se vor monta panourile fotovoltaice.

Acest lucru este foarte important, întrucât panourile fotovoltaice au nevoie de soare pentru a funcționa. Este recomandat ca acestea să fie amplasate spre sud pentru o eficientă cât mai ridicată sau spre est. Montarea panourilor fotovoltaice pe sol, pe o structură metalică bine definită, este de asemenea recomandată.

Instalarea structurii.

Instalarea structurii trebuie realizată de către specialiști, fie că este vorba despre un sistem fotovoltaic amplasat pe un acoperiș, fie pe o structură metalică la sol. Cu siguranță nimeni nu dorește scurgerile de apă de pe acoperiș în casă, de aceea va recomandăm să apelați la o firmă autorizată pentru montarea panourilor fotovoltaice.

Unghiul de înclinație al panourilor.

Se va ține cont de recomandarea specialistului pentru a alege unghiul de înclinație potrivit pentru sistemul tău fotovoltaic.

Montare panouri fotovoltaice – Beneficii și avantaje

  • Investiție pe termen lung

Facturile lunare nu vor mai un moment stresant, ci profitabil. Garanția materialelor și a manoperei este foarte mare.

  • Sistem compatibil oriunde și cu orice condiții

Soarele este pretutindeni și ne oferă în mod generos suficientă energie. Sistemul fotovoltaic se poate monta in orice loc, pe sol sau pe acoperiș (tablă, țiglă, beton).

  • Recuperare rapidă a investiției

Perioada de recuperare a investiției variază de la un sistem fotovoltaic la altul, in funcție de consum.

  • Avem experiență și personal calificat

Echipa noastră este formată din profesioniști, care dispun de autorizație ANRE și AFM și au finisat cu succes numeroase proiecte.

  • Sustenabilitatea – unica șansă pentru un Pământ sănătos

Ce înseamnă să trăiești un stil de viață sustenabil? Sustenabilitatea înseamnă să faci alegeri, gândind totul pe termen lung, nu scurt. Un om, care trăiește sustenabil, calculează mereu avantajele și dezavantajele unei achiziții, respectiv și impactul acesteia la nivel mondial.

Noi nu suntem independenți! Noi suntem un tot întreg și totul funcționează ca un boomerang. Astfel, decizia de a include sistemele fotovoltaice, la categoria noastră de servicii, a fost una bazată pe scopuri conștiincioase.

Sursa de energie regenerabilă a devenit din ce în ce mai utilizată și va continua cu același ritm, în următorul deceniu.

Montaj panouri fotovoltaice – Află mai multe despre panourile fotovoltaice

Poluarea și încălzirea globală sunt consecințe reale, la ora actuală, care pot fi diminuate și prevenite prin opțiuni sustenabile, atât acasă la tine, cât și în afacerea ta. Practic, creezi condiții sănătoase de trai pentru toată lumea, având o sursă de energie sigură și avantajoasă.

Cum beneficiezi de această energie?

Instalând sistem fotovoltaic! Alinadi Electric se ocupă de fiecare detaliu. Începând din punctul informativ și până la montarea sistemului fotovoltaic, respectiv verificarea funcționalității acestuia.

Sistemele fotovoltaice din România înseamnă energie solară inepuizabilă. Tot mai mulți cetățeni optează pentru întrebuințarea eficientă a razelor solare, care nu perturbă armonia naturală a Pământului.

Sistemele fotovoltaice au grijă de bugetul tău!

Sisteme fotovoltaice preț? Costuri? Cum se instalează? Cât mă costă în România? Multe întrebări de acest tip primim, iar totul este mult mai accesibil decât v-ați putea imagina! De montare ne ocupăm noi, de la A la Z, cere-ți o ofertă pentru a afla tariful exact. Iar costurile de consum sunt reduse, având în vedere că nu este necesar să producem energia, aceasta ajunge atât de natural către noi și îți va asigura o vară mai puțin sufocantă.

Instalarea panourilor fotovoltaice – Economii de costuri și un plus de siguranță

Panourile fotovoltaice se montează cu ajutorul specialiștilor, ținându-se cont de caracteristicile proiectului pe acoperiș, terasă sau pe sol, fiecare tip beneficiind de anumite condiții de instalare. Astfel, alinadielectric.ro oferă clienților informații adecvate, dar și montarea sistemului și verificarea funcționalității sale oriunde în Oltenia, indiferent dacă aceștia vor să devină producători de energie construind un parc fotovoltaic sau dacă se gândesc să fie doar utilizatori casnici / industriali.

Instalarea panourilor fotovoltaice – De ce să apelezi la profesioniști?

Tot mai mulți români apelează la montarea panourilor fotovoltaice, pentru că este o investiție pe termen lung, energia oferită de soare este suficientă și nu se epuizează, dar și pentru că sistemul este silențios și rapid de instalat. Profesioniștii în montarea panourilor sunt persoanele calificate, care vor face această treabă rapid și ușor, fără să fie nevoie de nicio altă implicare din partea proprietarului și care vor garanta buna funcționalitate. Costurile nu sunt deloc mari, indiferent de complexitatea lucrării. Pe site-ul alinadielectric.ro vei descoperi ajutorul de care ai nevoie pentru a implementa acest sistem ce trebuie să respecte întocmai standardele, normele și legislația în vigoare.

Dacă vrei să te bucuri de energie verde cu ajutorul panourilor fotovoltaice, atunci apelează la specialiștii noștri în montare și vei reuși să creezi un sistem durabil, care te va ajuta să obții independența energetică de care ai nevoie și care să te facă să te simți mult mai confortabil cu noua ta viață.

Sisteme fotovoltaice Alinadi Electric – pentru casa si afacerea ta

Telefon

E-mail

Sediu

  • Strada Ecaterina Teodoroiu 48, Bălcești, jud. Vâlcea
  • Program: Luni-Vineri: 08:00 – 17:00

Te-ar mai putea interesa: